• Mennesker først


  Mennesker skal sættes før systemet. I dag lovgiver folketinget alt for meget. Folketinget vedtager hvert år flere nye love, der bestemmer mere og mere over dit liv. Det skal ændres. Vi skal have ansvaret for vores eget liv og bestemme mere selv. Vi skal afskaffe love og regler, så det bliver nemmere at være dansker.

 • Vi skal skabe vækst


  Vores skatter og afgifter er så store, at de koster os mange tusinde arbejdspladser hvert år. Vi har brug for en skattereform, der letter skattebyrden for alle. Vi skal afskaffe topskatten, så ingen betaler mere end 40% i skat. Afgifter på fødevare, der gør mad dyrere end i Tyskland og Sverige, skal afskaffes.

 • Tryg i eget hjem


  Danmark er det land i EU, hvor der begås flest indbrud. Det skal stoppes. Vi skal have mere politi på gaden til at opklare forbrydelserne. Lovlydige borgere skal færdes trygt i eget hjem og forbrydere sikkert i et fængsel. Kriminelle udlændinge skal udvises.

 • Afskaf ejendomsskat


  Ejendomsskatterne er steget kraftigt de seneste år og vil fortsætte med at stige i de kommende år. Mange betaler i dag mere end 40.000 i ejendomsskatter hvert år. Det truer mange familiers økonomi. Det er forkert, at man skal betale skat for at bo i sit eget hjem. Ejendomsskatter skal afskaffes.

 • Valgfrihed giver velstand


  Ventetider til operationer; forgæves opkald til 1813; børnehaver, der er lukket, når man har brug for dem. Offentligt monopol giver dårlig service og høje priser. Private løser i dag mange opgaver med succes og ofte bedre og billigere end stat og kommuner.

Tag kontanthjælpen fra indvandrerkvinderne

Tag kontanthjælpen fra indvandrerkvinderne, hvis de ikke vil uddanne sig. Så kontant er forslaget fra socialdemokraternes Mette Frederiksen efter det er kommet frem, at 90% af indvandrerkvinderne i Odense var jobparate, men var parkeret på kontanthjælp. I Gladsaxe har vi også problemer med indvandre, der er på kontanthjælp. 36 % af alle kontanthjælpsmodtagere i Gladsaxe …

Vil du vide mere

Styrk vores handelsliv

Gladsaxe Byråd har sendt et nyt lokalplan forslag i høring, som giver mulighed for, at der kan bygges en ny dagligvarebutik på Magle Torv på op til 1.000 kvm. I en tid, hvor vores butikscentre som Søborg Hovedgade, Høje Gladsaxe og Bagsværd Hovedgade lider under butiksdød og hård konkurrence fra storcentrene og nettet, er det …

Vil du vide mere

De svindler – de stjæler

”De svindler – de stjæler”, sådan kunne man høre Channe Nielsen sige på Dansk Folkepartis landsmøde til klapsalver fra mange af de delegerede. Det var muslimer og andre indvandre, som Channe Nielsen og de mange delegerede, tænkte på. Meget er sket i dansk politik siden Dansk Folkepartis landsmøde i september.  Lige nu ruller den største …

Vil du vide mere
Side 1 af 1012345...10...Sidste »