• Mennesker først


  Mennesker skal sættes før systemet. I dag lovgiver folketinget alt for meget. Folketinget vedtager hvert år flere nye love, der bestemmer mere og mere over dit liv. Det skal ændres. Vi skal have ansvaret for vores eget liv og bestemme mere selv. Vi skal afskaffe love og regler, så det bliver nemmere at være dansker.

 • Vi skal skabe vækst


  Vores skatter og afgifter er så store, at de koster os mange tusinde arbejdspladser hvert år. Vi har brug for en skattereform, der letter skattebyrden for alle. Vi skal afskaffe topskatten, så ingen betaler mere end 40% i skat. Afgifter på fødevare, der gør mad dyrere end i Tyskland og Sverige, skal afskaffes.

 • Tryg i eget hjem


  Danmark er det land i EU, hvor der begås flest indbrud. Det skal stoppes. Vi skal have mere politi på gaden til at opklare forbrydelserne. Lovlydige borgere skal færdes trygt i eget hjem og forbrydere sikkert i et fængsel. Kriminelle udlændinge skal udvises.

 • Afskaf ejendomsskat


  Ejendomsskatterne er steget kraftigt de seneste år og vil fortsætte med at stige i de kommende år. Mange betaler i dag mere end 40.000 i ejendomsskatter hvert år. Det truer mange familiers økonomi. Det er forkert, at man skal betale skat for at bo i sit eget hjem. Ejendomsskatter skal afskaffes.

 • Valgfrihed giver velstand


  Ventetider til operationer; forgæves opkald til 1813; børnehaver, der er lukket, når man har brug for dem. Offentligt monopol giver dårlig service og høje priser. Private løser i dag mange opgaver med succes og ofte bedre og billigere end stat og kommuner.

Styrk vores handelsliv

4749591238_17d546b01a_z

Gladsaxe Byråd har sendt et nyt lokalplan forslag i høring, som giver mulighed for, at der kan bygges en ny dagligvarebutik på Magle Torv på op til 1.000 kvm. I en tid, hvor vores butikscentre som Søborg Hovedgade, Høje Gladsaxe og Bagsværd Hovedgade lider under butiksdød og hård konkurrence fra storcentrene og nettet, er det …

Vil du vide mere

De svindler – de stjæler

861321715_0b6012fd3b_o

”De svindler – de stjæler”, sådan kunne man høre Channe Nielsen sige på Dansk Folkepartis landsmøde til klapsalver fra mange af de delegerede. Det var muslimer og andre indvandre, som Channe Nielsen og de mange delegerede, tænkte på. Meget er sket i dansk politik siden Dansk Folkepartis landsmøde i september.  Lige nu ruller den største …

Vil du vide mere

Kaos i Gladsaxe Fjernvarme?

1323042301_247d107e44_o-1

Gladsaxe Fjernvarme er ved at udbygge sit net for flere hundrede millioner, så flere kan få fjernvarme. Det er mange penge, som skal betales tilbage af fjernvarmekunderne. Man kan være bange for, at fjernvarmekunderne kommer til at betale en meget højere regning, fordi det virker som om, hverken Gladsaxe Fjernvarme eller entreprenøren har styr på det store anlægsarbejde. På Erik Bøghs Alle er vejen flere steder sunket, fordi der ikke har været den nødvendig afstivning.  Men har ødelagt træer og dræn hos private husejere. På Søborg Hovedgade skulle arbejdet være påbegyndt i 2015. På Marienborg Alle er vejen sunket flere steder og arbejdet har taget flere måneder end nødvendigt, fordi der ikke har været styr på arbejdet. På Runebergs Alle er asfalten bare smidt på vejen og allerede sunket flere steder. Man kan som borger kun frygte, hvad der kommer af ekstra regning til genopretning af vejene i de kommende år og se frem til et slagsmål om, hvem der skal betale: Kommunen, kunderne eller entreprenøren. Og alle de fejl som sker har borgerne slet ikke indflydelse på som kunder. Der er ingen bestyrelser hvor kunderne er repræsenteret og sige stop for det kaos, som Gladsaxe Fjernvarme er. Det vil være bedst om fjernvarmen blev et andelsselskab, hvor alle brugerne havde indflydelse og med til at vælge en bestyrelse, som arbejdede på at sikre lavest mulige fjernvarmepriser til kunder.  Gladsaxe Kommune har vist, de ikke kan styre Gladsaxe Fjernvarme, så det kan kun blive bedre. foto Niki Chan

Vil du vide mere
Page 1 of 1012345...10...Last »