• Mennesker først


  Mennesker skal sættes før systemet. I dag lovgiver folketinget alt for meget. Folketinget vedtager hvert år flere nye love, der bestemmer mere og mere over dit liv. Det skal ændres. Vi skal have ansvaret for vores eget liv og bestemme mere selv. Vi skal afskaffe love og regler, så det bliver nemmere at være dansker.

 • Vi skal skabe vækst


  Vores skatter og afgifter er så store, at de koster os mange tusinde arbejdspladser hvert år. Vi har brug for en skattereform, der letter skattebyrden for alle. Vi skal afskaffe topskatten, så ingen betaler mere end 40% i skat. Afgifter på fødevare, der gør mad dyrere end i Tyskland og Sverige, skal afskaffes.

 • Tryg i eget hjem


  Danmark er det land i EU, hvor der begås flest indbrud. Det skal stoppes. Vi skal have mere politi på gaden til at opklare forbrydelserne. Lovlydige borgere skal færdes trygt i eget hjem og forbrydere sikkert i et fængsel. Kriminelle udlændinge skal udvises.

 • Afskaf ejendomsskat


  Ejendomsskatterne er steget kraftigt de seneste år og vil fortsætte med at stige i de kommende år. Mange betaler i dag mere end 40.000 i ejendomsskatter hvert år. Det truer mange familiers økonomi. Det er forkert, at man skal betale skat for at bo i sit eget hjem. Ejendomsskatter skal afskaffes.

 • Valgfrihed giver velstand


  Ventetider til operationer; forgæves opkald til 1813; børnehaver, der er lukket, når man har brug for dem. Offentligt monopol giver dårlig service og høje priser. Private løser i dag mange opgaver med succes og ofte bedre og billigere end stat og kommuner.

Forældrene har ansvaret for børnene – ikke kommunen

Students saw, touched and sometimes tasted produce that were new to them at Nottingham Elementary School in Arlington, VA, on Wednesday, October 12, 2011. Farmers from Bigg Riggs Farm in Hampshire County, WV, and Maple Avenue Market Farm in Vienna, VA were very popular with the students. Today's menu included roasted chicken, roasted butternut squash with dried cranberries, farm fresh mixed lettuce salad, turkey wraps, pita wedges, hot muffins, carrots, Asian pears and more. USDA Photo by Lance Cheung.

SF er kommet med et nyt forslag om, at Gladsaxe og andre kommuner i landet skal servere morgenmad for eleverne i folkeskolen. Det er en ny kommunal udgift, som skal betales af skatteborgerne.  SF’s forslag til ”gratis” tilbud i den offentlige sektor kender vist ingen grænser. Og der er kun skatteyderne til at betale. Får …

FacebookTwitter 
Vil du vide mere

Venstre hæver ejendomsskatterne

14561891570_b13e9d950a_z

Borgerne i Gladsaxe, lejere såvel som ejere, kan se frem til endnu højere ejendomsskatter som følge af den årlige økonomiaftale mellem kommunerne og Venstre regeringen. Realkreditrådet har beregnet, at alle danskere kan se frem til en stigning i ejendomsskatterne på 600 kr. om året. I Gladsaxe bliver det mere. Her stiger ejendomsskatten frem mod 2019 …

Vil du vide mere

Ud af burkaen – ind på arbejdsmarkedet

2432412806_4b681d5a6b_z

Alt for mange ikke-vestlige kvinder har ingen kontakt til det danske samfund, og har aldrig haft et arbejde. Det er dårligt for integrationen, at vi har grupper i samfundet, der ikke har kontakt til danskerne og arbejdsmarkedet. Det skaber et parallelsamfund, som vi bør bekæmpe. Ugebrevet A4 offentliggjorde fornyligt en undersøgelse, der viste, at i …

Vil du vide mere
Page 1 of 812345...Last »